c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Parkinson Boksen Amersfoort

Parkinson Boksen

parkinson

Zo'n 63000 mensen in Nederland hebben Parkinson.
Hoe ontstaat deze ziekte?
Een concreet antwoord is er nog niet. Wel is het duidelijk dat de zenuwcellen in de hersenen die dopamine aanmaken afsterven.
Waarom dat gebeurt weten we nog niet, maar de achteruitgang van de werking van de hersenen bij het ouder worden, een stoornis in de eiwitstofwisseling en aanraking met chemische bestrijdingsmiddelen, zoals pesticiden in voeding, spelen hierin mogelijk een rol. Door regelmatig te bewegen verbetert de hersenfunctie van patiënten met Parkinson.
En wat voor beweging maakt niet zoveel uit, maar van alle sporten staat boksen toch wel op nummer 1. Waarom? Met Parkinson Boksen ben je continu bezig met het uitvoeren van dubbeltaken, werk je aan je balans, kracht, mobiliteit en je fijne motoriek. Het verbetert de kwaliteit van leven.

Samenwerking LoogFIT & Yin Yang Coaching

In samenwerking met Marit van Yin Yang Coaching bieden wij Parkinson Boksen aan. Marit heeft jarenlange ervaring in de vechtsport en geeft bij ons de small group bokszaktraining. Zij is gecertificeerd Parkinson bokstrainer en met deze specialisatie zal zij vanaf 17 april Parkinson Boksen gaan geven bij LoogFit op maandagochtend van 10:00-11:15 uur.

 

In de Parkinson boksles is er geen lichamelijk contact, maar boksen we op de bokszak.

Tijdens de training wordt er niet alleen gebokst, maar komen er ook onderdelen zoals stretching, coördinatie, balans, kracht en conditie aan bod. Het hele lichaam wordt getraind.
In de les blijven we regelmatig oefenen om symptomen zoveel mogelijk onder controle te houden.
Omdat de ziekte van Parkinson het moeilijk maakt om twee dingen tegelijk te doen doen we veel oefeningen met dubbeltaken. Als voorbeeld: je doet een boksoefening op de bokszak en ondertussen wordt je een vraag gesteld via een vraagkaartje die je moet beantwoorden. Hierdoor ben je aan het bewegen en nadenken tegelijk.
We besteden aandacht aan voetenwerk, zetten parcours uit, we doen denkspelletjes en fitnessoefeningen.
Een gevarieerde training waarbij je je sterker voelt, meer energie krijgt en sneller herstelt. Je gaat weer beter functioneren.
Samen vechten we terug tegen Parkinson.
 • 45
  per maand
 • Parkinson Boksen
  • 1 training per week van 75 min.
  • 4 x per maand parkinson boksen
  • € 45,- jaarabonnement (jaarlijks opzegbaar)
 • 55
  per maand
 • Parkinson Boksen
  • 1 training per week van 75 min.
  • 4 x per maand parkinson boksen
  • € 55,- maandabonnement (maandelijks opzegbaar)
* tarieven zijn per maand
* het inschrijfgeld is € 20,-

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS

Zeer goede ervaringen gehad met de PT's met Cody en small group trainingen. Ik kwam bij Loogfit om een doel te bereiken waar een deadline aan zat. Dankzij de goede trainingen is dit ook gelukt. Ik zou Loogfit bij iedereen aanraden.

Hessel Postma

De sfeer is goed en de trainers zijn top !!!!

H. van Sloten

Fantastische school met perfecte begeleiding en leuke, intensieve lessen

Luuk Esser

Veel persoonlijke aandacht en trainers met veel kennis/ervaring.

Lorin Aktan

Prettige sfeer, enthousiaste en kundige coaches, effectieve trainingen met een gezonde dosis fun!

Jeroen Linnenkamp

Een hele fijne plek voor mijn zoon van 10 die bij LoogFIT Boksbalans doet. Mooie locatie, met een prettige sfeer, waar hij veel leert en zichzelf mag zijn.

Tanja Voet

Hele goede en gerichte trainingen van de coaches. Loogfit biedt trainingen voor een goede prijs aan wat in lijn staat met de inhoud van de trainingen. De locatie en ruimte is super.

Alexandra Wolff

De personal training is erg prettig: aangepast aan je doelen, motiverend en goede begeleiding door een professionele trainer. Ze onderscheiden zich door gebruik van bokstechnieken voor zowel conditie als kracht.

Putri Hintaran

Ik heb een paar keer met de small group (boks)training meegedaan. Erg leuk om te doen, goede trainers, makelijk in omgang en een prettige sfeer. Het is fijn dat de groep max 8 personen groot is. Zo krijgt iedereen aandacht en tips.

Ritchie Tomasouw

Fijne bokstrainingen onder begeleiding van kundige en professionele trainers die je helpen die extra motivatie in het sporten te vinden. De lessen zijn vakkundig opgebouwd, dagen je uit op je eigen niveau en zorgen ervoor dat ik iedere keer met plezier hier kom sporten.

Joanneke van der Geer

Ontzettend fijne club. Heel professioneel maar toch persoonlijk. Fijne trainers die weten wat ze doen. Ik zou iedereen aanbevelen die serieus met sporten bezig is en doelen heeft.

Elnaz Djalilzade

Zeer professionele en kundige bokszaktraining. Loogfit daagt je uit, motiveert je maar past zich gelijktijdig aan aan jouw niveau. Naast dat ik me meer fit voel, voel ik me ook erg op mijn gemak in de lessen. Door de kleine groepjes is er veel aandacht voor jou en het verbeteren van je techniek. Ik zou Loogfit zeker aanbevelen!

Sabrina van Westerlaak

Met heel veel plezier kom ik trainen bij de beste trainers van Loogfit. Justin geeft op een hele leuke manier pads (boks) training les, is professioneel, maakt je af en toe ook even flink aan het lachen en zorgt ervoor dat iedere les anders is en dat het nooit saai is.

Syreeta

De small group bokszaktraining van ken biedt de ideale combinatie tussen fun & hard werken. De mix van uitdagende oefeningen, technische kennis en afwisselende trainingen zorgen ervoor dat je iedere week weer wordt gestimuleerd om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Melina

Door personal training met Justin voel ik mij fitter en sterker. Ik word enorm uitgedaagd! Zo haal ik veel uit een uurtje training! Dit motiveert mij ook om de rest van de week actief te blijven.

Shannah Giezen