c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Banner trainingen loogfit

Aanbod

Trainingen & Coaching

Zoek jij een leuke en effectieve manier om te werken aan je mentale en fysieke fitheid? Je staat niet graag in de gym of in grote groepslessen, omdat er dan niet voldoende persoonlijke aandacht is. Wij kunnen ons voorstellen dat de drempel dan te hoog is om die stap te nemen. Bij de trainingen van LoogFIT trainen we alleen 1 op 1 of in kleine groepen. Hierdoor behouden we de persoonlijke aandacht en coaching. Door onze affiniteit met het boksen gebruiken wij dit als basis voor onze trainingen. We werken op een toegankelijke manier naar de juiste balans waarbij plezier van grote waarde is. Wij zetten geen loopbanden of roeitrainers in, maar de bokshandschoenen. Boksen is meer dan alleen sport. Het is de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining in één. Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen en je wordt er mentaal en fysiek sterker van.

Personal training

Tijdens een personal training is alle focus op jou en je doelen. Wij zetten geen loopbanden of roeitrainers in, maar de bokshandschoenen. Met het boksen gaan we op een leuke, maar vooral ook effectieve manier aan de slag. Wij gaan ervoor zorgen dat jij fysiek en mentaal in balans komt. Met de pads werken we aan de basistechniek en de korte explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in razend tempo zullen stijgen. Het is de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining in één. TIP: Verdeel de kosten en neem GRATIS je buddy mee. Ben jij klaar om de handschoenen aan te trekken? Boek dan een PT bij LoogFIT.

Bokszaktraining

Een small group (bokszaktraining) bestaat uit 4-8 personen en is eigenlijk een personal training voor kleine groepen. Het is een training in een groepssetting, maar met behoud van persoonlijke aandacht en coaching (bijvoorbeeld techniek of snelheid). Omdat de groepen kleiner zijn kan er meer variatie in de training worden gebracht (bijvoorbeeld pads training of voetenwerk). Wat ook een groot voordeel is van small group zijn de lagere kosten per training in vergelijking met een personal training. Lekker los gaan op de bokszak en werken aan je kracht en conditie.

Bootcamp Amersfoort

Heerlijk in de buitenlucht sporten in groepsverband. Met onze bootcamps in Amersfoort werk je aan je kracht en conditie. Dit doen we doormiddel van verschillende leuke trainingsvormen en resultaatgerichte oefeningen. Je traint onder professionele begeleiding van een instructeur, zodat jij kunt sporten in een veilige omgeving. We maken gebruik van de omgeving, dus outdoor is bij ons een grote gym. Wil jij het liefst met een groepje buiten sporten? Boek dan nu een bootcamp bij LoogFIT.

Coaching Boksbalans

LoogFIT biedt coachingstrajecten aan met inzet van boksen. Justin is gecertificeerd als coach middels boksend opvoeden, bokstherapie en bokscoaching, lichaamsgerichte methodieken waarbij je leert door te ervaren. Wij helpen jou bij de transfer van het geleerde in de boksessie naar het dagelijkse leven. Zo stimuleert boksen een stuk zelfbewustzijn en krijg je tools mee om meer in je eigen kracht te gaan staan. Je werkt aan je mentale, fysieke en emotionele groei.

Bedrijfsvitaliteit

De juiste balans en bedrijfsvitaliteit in de organisatie. Met onze bedrijfstrainingen zorgen we voor mentaal en fysiek fitte medewerkers. Het is een training samen met collega's waarbij we boksoefeningen doen en werken aan de bokstechnieken. Een vitaal bedrijf zorgt voor:
- minder klachten en stress
- minder zieken
- meer productiviteit
- meer mentale en fysieke fitheid

TEAMBUILDING WORKSHOP

Wil jij op een prettige, leerzame en actieve manier aan slag gaan met jouw team, kies dan voor een teambuilding workshop van LoogFIT. Wij zetten hierbij de bokshandschoenen in. Boksen is een prachtige werkvorm waarin je verschillende thema’s kun verwerken zoals:

  • balans
  • samenwerking
  • plezier
  • communicatie
  • verbinding
  • contact
  • focus

Ook zul je tijdens de workshop kennis gaan maken met het Boksen. De warming up, uitleg van de technieken, de juiste lichaamshouding, boksoefeningen, boksspellen en de cooling down zijn de basiselementen van onze workshop.

Durf je deze uitdaging aan? Dan is deze boksworkshop bij LoogFIT echt iets voor jou en je team! Neem contact met ons op voor meer info.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS

Zeer goede ervaringen gehad met de PT's met Cody en small group trainingen. Ik kwam bij Loogfit om een doel te bereiken waar een deadline aan zat. Dankzij de goede trainingen is dit ook gelukt. Ik zou Loogfit bij iedereen aanraden.

Hessel Postma

De sfeer is goed en de trainers zijn top !!!!

H. van Sloten

Fantastische school met perfecte begeleiding en leuke, intensieve lessen

Luuk Esser

Veel persoonlijke aandacht en trainers met veel kennis/ervaring.

Lorin Aktan

Prettige sfeer, enthousiaste en kundige coaches, effectieve trainingen met een gezonde dosis fun!

Jeroen Linnenkamp

Een hele fijne plek voor mijn zoon van 10 die bij LoogFIT Boksbalans doet. Mooie locatie, met een prettige sfeer, waar hij veel leert en zichzelf mag zijn.

Tanja Voet

Hele goede en gerichte trainingen van de coaches. Loogfit biedt trainingen voor een goede prijs aan wat in lijn staat met de inhoud van de trainingen. De locatie en ruimte is super.

Alexandra Wolff

De personal training is erg prettig: aangepast aan je doelen, motiverend en goede begeleiding door een professionele trainer. Ze onderscheiden zich door gebruik van bokstechnieken voor zowel conditie als kracht.

Putri Hintaran

Ik heb een paar keer met de small group (boks)training meegedaan. Erg leuk om te doen, goede trainers, makelijk in omgang en een prettige sfeer. Het is fijn dat de groep max 8 personen groot is. Zo krijgt iedereen aandacht en tips.

Ritchie Tomasouw

Fijne bokstrainingen onder begeleiding van kundige en professionele trainers die je helpen die extra motivatie in het sporten te vinden. De lessen zijn vakkundig opgebouwd, dagen je uit op je eigen niveau en zorgen ervoor dat ik iedere keer met plezier hier kom sporten.

Joanneke van der Geer

Ontzettend fijne club. Heel professioneel maar toch persoonlijk. Fijne trainers die weten wat ze doen. Ik zou iedereen aanbevelen die serieus met sporten bezig is en doelen heeft.

Elnaz Djalilzade

Zeer professionele en kundige bokszaktraining. Loogfit daagt je uit, motiveert je maar past zich gelijktijdig aan aan jouw niveau. Naast dat ik me meer fit voel, voel ik me ook erg op mijn gemak in de lessen. Door de kleine groepjes is er veel aandacht voor jou en het verbeteren van je techniek. Ik zou Loogfit zeker aanbevelen!

Sabrina van Westerlaak

Met heel veel plezier kom ik trainen bij de beste trainers van Loogfit. Justin geeft op een hele leuke manier pads (boks) training les, is professioneel, maakt je af en toe ook even flink aan het lachen en zorgt ervoor dat iedere les anders is en dat het nooit saai is.

Syreeta

De small group bokszaktraining van ken biedt de ideale combinatie tussen fun & hard werken. De mix van uitdagende oefeningen, technische kennis en afwisselende trainingen zorgen ervoor dat je iedere week weer wordt gestimuleerd om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Melina

Door personal training met Justin voel ik mij fitter en sterker. Ik word enorm uitgedaagd! Zo haal ik veel uit een uurtje training! Dit motiveert mij ook om de rest van de week actief te blijven.

Shannah Giezen