c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Banner pagina bootcamp loogfit

Bootcamp Amersfoort

Bootcamp Amersfoort voor
jouw beste vorm

Bootcamp Amersfoort is een excellente manier van trainen. Het is tegenwoordig een hele rage in heel Nederland. De populariteit van deze vorm van trainen is explosief gestegen en dat heeft meerdere redenen. Een van de redenen voor deze explosieve groei is dat het een unieke manier van trainen is. Het is mogelijk om in de buitenlucht verschillende oefeningen te doen in groepsverband. Het is een prettige manier van sporten, omdat het met meerdere mensen is die actief zijn. Daarnaast is het ook fijn dat er veel afwisseling is in oefeningen. Zo blijven de oefeningen fris en uitdagend voor diegene die meedoen. LoogFIT is de ideale plek die deze training aanbiedt.

Unieke training

Ze hebben dan ook een team van experts op dit gebied. Daardoor zullen de oefeningen van bootcamp Amersfoort altijd uitdagend blijven en ook leuk om uit te oefenen. Zo is deze vorm van training ontstaan in de Verenigde Staten. Het was eigenlijk uitsluitend bedoeld voor militairen die voorbereid werden op de meest uitdagende omstandigheden. Nu is het overgewaaid naar Nederland en is het enigszins aangepast zodat het ook een praktische training is voor de normale mens. Het is een meer commerciële variant geworden en zijn de oefeningen aangepast zodat het ook haalbaar is.

Praktische training

De professionals hebben een eigen draai gegeven aan deze vorm van training en daardoor is het een ideale training geworden voor de sporters in Nederland. Bootcamp Amersfoort is daarom de perfecte plek om fitter te worden. Sportieve doelen behalen op een leuke manier. Uitstekende begeleiding en leuke oefeningen is te verwachten. Wacht vooral niet langer en kom zo snel mogelijk langs voor de beste training met bootcamp Amersfoort. Het is een intensieve, maar ook leuke training om sportieve doelen te halen voor iedereen in Nederland. Het is niet voor niks zo populair geworden door het land.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS

Zeer goede ervaringen gehad met de PT's met Cody en small group trainingen. Ik kwam bij Loogfit om een doel te bereiken waar een deadline aan zat. Dankzij de goede trainingen is dit ook gelukt. Ik zou Loogfit bij iedereen aanraden.

Hessel Postma

De sfeer is goed en de trainers zijn top !!!!

H. van Sloten

Fantastische school met perfecte begeleiding en leuke, intensieve lessen

Luuk Esser

Veel persoonlijke aandacht en trainers met veel kennis/ervaring.

Lorin Aktan

Prettige sfeer, enthousiaste en kundige coaches, effectieve trainingen met een gezonde dosis fun!

Jeroen Linnenkamp

Een hele fijne plek voor mijn zoon van 10 die bij LoogFIT Boksbalans doet. Mooie locatie, met een prettige sfeer, waar hij veel leert en zichzelf mag zijn.

Tanja Voet

Hele goede en gerichte trainingen van de coaches. Loogfit biedt trainingen voor een goede prijs aan wat in lijn staat met de inhoud van de trainingen. De locatie en ruimte is super.

Alexandra Wolff

De personal training is erg prettig: aangepast aan je doelen, motiverend en goede begeleiding door een professionele trainer. Ze onderscheiden zich door gebruik van bokstechnieken voor zowel conditie als kracht.

Putri Hintaran

Ik heb een paar keer met de small group (boks)training meegedaan. Erg leuk om te doen, goede trainers, makelijk in omgang en een prettige sfeer. Het is fijn dat de groep max 8 personen groot is. Zo krijgt iedereen aandacht en tips.

Ritchie Tomasouw

Fijne bokstrainingen onder begeleiding van kundige en professionele trainers die je helpen die extra motivatie in het sporten te vinden. De lessen zijn vakkundig opgebouwd, dagen je uit op je eigen niveau en zorgen ervoor dat ik iedere keer met plezier hier kom sporten.

Joanneke van der Geer

Ontzettend fijne club. Heel professioneel maar toch persoonlijk. Fijne trainers die weten wat ze doen. Ik zou iedereen aanbevelen die serieus met sporten bezig is en doelen heeft.

Elnaz Djalilzade

Zeer professionele en kundige bokszaktraining. Loogfit daagt je uit, motiveert je maar past zich gelijktijdig aan aan jouw niveau. Naast dat ik me meer fit voel, voel ik me ook erg op mijn gemak in de lessen. Door de kleine groepjes is er veel aandacht voor jou en het verbeteren van je techniek. Ik zou Loogfit zeker aanbevelen!

Sabrina van Westerlaak

Met heel veel plezier kom ik trainen bij de beste trainers van Loogfit. Justin geeft op een hele leuke manier pads (boks) training les, is professioneel, maakt je af en toe ook even flink aan het lachen en zorgt ervoor dat iedere les anders is en dat het nooit saai is.

Syreeta

De small group bokszaktraining van ken biedt de ideale combinatie tussen fun & hard werken. De mix van uitdagende oefeningen, technische kennis en afwisselende trainingen zorgen ervoor dat je iedere week weer wordt gestimuleerd om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Melina

Door personal training met Justin voel ik mij fitter en sterker. Ik word enorm uitgedaagd! Zo haal ik veel uit een uurtje training! Dit motiveert mij ook om de rest van de week actief te blijven.

Shannah Giezen